Berberoğlu Çay - Çerez Politikası

Çerez Politikası

Çerez Politikası Aydınlatma Metni

Berberoğlu Tarım Gıda San. İnş. Taah. Nak. Tic. Ltd. Şti. olarak, çevrimiçi deneyiminizi geliştirmek için çerezlerden faydalanmaktayız. Bu çerezlerin kullanımı başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmektedir.

  • Çerez Nedir ?
  • Çerezler, ziyaret ettiğiniz web siteleri tarafından oluşturulan dosyalardır. Çerezler göz atma bilgilerini kaydederek çevrimiçi deneyiminizi daha kolay hale getirir. Çerezler sayesinde siteler oturumunuzu açık tutabilir, site tercihlerinizi hatırlayabilir ve size yerel olarak alakalı içerik sunabilir. İki tür çerez vardır: Birinci taraf çerezleri ziyaret ettiğiniz site tarafından oluşturulur. Site, adres çubuğunda gösterilir. Üçüncü taraf çerezleri diğer siteler tarafından oluşturulur. Bu siteler, ziyaret ettiğiniz web sayfasında gördüğünüz reklam veya resim gibi içeriğin bir kısmına sahiptir.

  • Çerezleri Hangi Amaçlarla Kullanıyoruz ?
  • Şirket olarak sitemizde çeşitli amaçlarla çerezler kullanmakta ve bu çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz. Çerezleri kullanmaktaki başlıca amaçlarımız şunlardır:

  • Web sitemizin çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek.
  • Web sitemizi analiz etmek ve performansını arttırmak.
  • Web sitemizin işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak.
  • Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek.

Aydınlatma Metni kapsamındaki amaçlar doğrultusunda, KVKK’ nın 5/2 maddesinin kanuni veri işleme şartlarının en az birinin varlığı halinde kişisel verileriniz rızanız olmaksızın işlenebilecektir. Kanuni veri işleme şartlarının bulunmadığı aksi durumlarda, kişisel verileriniz yalnızca açık rızanızın bulunduğu hallerde işlenecektir. Aydınlatma Metni kapsamındaki kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olmak üzere ve mevzuata uygun şekilde Şirket’in hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilerle, bağlı ortaklıklarımızla, grup şirketlerimizle ve iş ortaklarımızla paylaşabiliriz. Verilerin aktarıldığı tarafların kişisel verilerinizi sunucularında saklayabileceğini belirtmek isteriz.